Prodat Stavební parcela, Ponta Do Ouro, Maputo, Mozambik, Ponta Do Ouro

Prodat - Cod. 38335

  • Typologie: Stavební parcela
  • Oblast: 145 m²
  • Pocet pokoju: 4
  • Podlazí: 145

'Jediný luxusní komplex se nachází na hlavní pláži Ponta Do Ouro'

Nachází se přímo na nedotčené hlavní pláži Ponta D 'Ouro v jižním Mosambiku, komplex Mar e Sol je luxusní rekreační a obytná rezidence Condominium, která slouží jak pro turisty, tak pro obyvatele. Křišťálově čisté azurové vody jemně překrývají břeh, zatímco delfíni nosní láhve se obtěžují v surfování na konci přirozeně chráněné zátoky. Komplex je zasazen do tlustého slaného dunajského zalesnění s výhledy, které se rozprostírají nekonečně po pobřeží a na klidném subtropickém oceánu.

Komplex se skládá z velkých a dobře vybavených luxusních dřevěných vily, které směřují k pobřeží s vybavením od vlastního stravování, vlastní koupelnou až po okolní rozsáhlé slunce promáčené paluby, bazény a upmarket vybavení v každé jednotce. Komplex zahrnuje exkluzivní pobřežní téma a současně zachovává vysoký standard služeb a údržby díky přátelskému a efektivnímu komplimentu místních zaměstnanců. Kromě prázdninových pronájmů nabízí Mar e Sol Complex potenciálním investorům příležitost k nákupu prvotřídních nemovitostí, které se nacházejí v jednom z nejvíce lukrativně realizovaných a zavedených staveb v této oblasti.

Nachází se jen 1 hodinu od Maputo, 6 hodin od Johannesburgu a 4 hodiny od Durban Mar e Sol cestovního ruchu a Condominium Development nabízí hostům i spekulantům skvělou příležitost, jak si užít relaxační velkolepé výhledy a investovat do dlouhodobého stabilního podniku, který nabízí impozantní výnosy a pasivní příjem prostřednictvím pronájmu, pokud je to požadováno. Schválení centrální banky a centrální banky a plná práva umožňují investorům neustálou stabilitu a zaručené výnosy z prodeje.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB